Menu

Inschrijving Team DCFR 2023

Wat goed dat jullie mee willen doen met de 4e editie van de Dutch CF Run. Het inschrijfgeld per team bedraagt 1.500 euro. Hiervoor kunnen zoveel mogelijk lopers worden ingeschreven, hoe meer hoe leuker. Het deel van de route dat jullie team loopt, zal ook de naam van jullie team of sponsor dragen. Alle reclame-uitingen op dit stuk parcours zijn toegestaan. Bij het inschrijfgeld is ook inbegrepen dat we de naam van jouw bedrijf (of jullie sponsor) op de achterkant van het Limited Edition shirt 2023 zullen plaatsen. Wij zullen je in een latere fase benaderen om het betreffende bedrijfslogo in .pdf of .ai bestand aan te leveren. Iedere loper van het team ontvangt uiteraard voor de Dutch CF Run het Limited Edition shirt 2023.

Dit jaar hebben we nog iets heel leuks toegevoegd omdat we zo blij zijn met jullie als team; ByNiens zal een korte promo maken van jullie (bedrijfs)team die jullie kunnen gebruiken op alle socials om zo jullie deelname bekend te maken. Wacht dus niet langer en schrijf je in!

SCHRIJF JE NU IN ALS TEAM

Wij doen heel graag mee aan de DUTCH CF RUN 2023 op zondag 10 september.

  • De factuur voor het inschrijfgeld (1.500 euro per team) mag gestuurd worden naar:
    Net als in voorgaande edities zullen we alle teams/lopers de mogelijkheid geven om een eigen sponsorpagina te hebben. Dit is een super gebruiksvriendelijke digitale pagina via ons eigen TAAI-platform. Op een eenvoudige manier kun je jouw pagina per app of e-mail rondsturen voor donaties naar iedereen die jij maar wilt. Deze pagina zullen wij na jouw toestemming opzetten en openstellen. Voor alle namen van de lopers uit jouw team en de maten van de shirts (er zijn vrouwen en mannen shirts in verschillende maten) zullen we je t.z.t. benaderen via een apart formulier. Daarvoor hoef je nu nog niets te doen.