Long Life Clothing old

Online shoppen was nog nooit zo leuk!

Een nieuw kledingstuk, tas of schoenen kopen zonder schuldgevoel, want tja, je hebt genoeg in je kast… Ken je dat?

Laat die gedachte los en shop gewoon de mooiste items voor een nog mooiere prijs en steun meteen een prachtig doel… Stichting TAAI. Op onze Vinted pagina Long Life Clothing vind je de meest hippe, stijlvolle kleding, schoenen en accessoires voor werkelijk alle leeftijden die een plek in jouw garderobe waard zijn.┬áZo krijgt kleding een tweede leven.

Wekelijks worden er nieuwe items toegevoegd dus wees er als de kippen bij; check onze Vinted pagina regelmatig en volg ons natuurlijk op Social Media (klik gewoon op de icoontjes rechts op deze pagina).

De volledige opbrengst gaat naar TAAI en dus wetenschappelijk onderzoek! Een betere reden om heerlijk online te shoppen is er toch niet?

Shop & support Stichting TAAI via ons Vinted account

Long Life Clothing