Geboorte stichting TAAI

Geboorte Stichting TAAI
Op 8 februari aanstaande vindt de officiële geboorte van de Stichting plaats. Alle speciaal genodigden zijn in HAL4 Rotterdam getuige van een avondvullend programma met informatie, ontroering en beleving. Om 22:30 uur zal het startschot klinken van een landelijke beweging die CF-patiënten gaat omarmen en steunen tot het medicijn tegen Cystic Fibrosis gevonden is.
In heel Nederland zullen o.a. bandjes uitgedeeld worden met de tekst en statement….

‘Ik omarm TAAI tot CF te genezen is’
Een groot aantal Bekende Nederlanders heeft met dit unieke bandje Stichting TAAI omarmd en werkt zo mee aan onze Social Media actie om CF en de stichting onder de aandacht te brengen, van Yes-R, Lil Kleine en Liza Sips tot Leroy Fer, Humberto Tan en Jan Peter Balkenende.
Samen gaan we het verschil maken, omdat CF te genezen moet zijn!