Golf4TAAI 2022

2e editie van het golfevent van Stichting TAAI

Golf4TAAI 2022

Na een succesvolle 1e editie van het Golf4TAAI is er een nieuwe datum bekend voor editie 2, zaterdag 18 juni 2022.

Op Golfbaan Bentwoud verzorgt het Golf4TAAI team overdag een ‘high end’ Golf toernooi dat gehouden wordt ten bate van Stichting TAAI. Aansluitend is er een fantastisch avondprogramma in The Harbour Club Den Haag. Meer over het avondprogramma.

Schrijf je in met 4 personen voor € 2.500,- per flight INCLUSIEF het avondprogramma. Stuur een mail naar info@stichtingtaai.nl

Wij verwelkomen je graag rond de klok van 09.00 op Golfbaan Bentwoud, waar je in de watten wordt gelegd door het Golf4TAAI team. Wij beloven dat het je die dag aan niets zal ontbreken.

golf4taai golf golfevent toernooi

Ben jij niet zo'n golfer?

Het Charity diner

Ben je niet zo’n golfer maar wil je wel aanwezig zijn bij het Charity diner? Dat kan natuurlijk! Wij hebben een avondprogramma samengesteld die zijn weerga niet kent, een avond waar iedereen bij wil zijn. Stichting TAAI staat die avond centraal in het prachtige decor van de Harbour Club Den Haag.

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden jullie via onze nieuwsbrief op de hoogte over onze evenementen.