Bedankpagina Dutch CF Run

Bedankt voor je inschrijving! We zullen binnenkort contact met je opnemen met meer informatie.

De afstanden verschillen van 5 en 10 tot 20 km

Routes

Het eerste team start zaterdag 24 september in de avond rond 21.00 uur in Amsterdam bij het UMC waarna er nog vele teams volgen die vervolgens de routes rennen die leiden van Utrecht, Den Haag naar Rotterdam om uiteindelijk zondag 25 september, aan het begin van de avond, te finishen bij het Erasmus MC in Rotterdam. Ieder jaar wordt het laatste team binnen gehaald door de andere lopers, artsen en wetenschappers, vele vrienden van TAAI, supporters en natuurlijk het Bestuur van Stichting TAAI.

Bekijk hier

Steun Stichting TAAI

Steun de lopers/teams

Alle lopers hebben de mogelijkheid om een eigen sponsorpagina te hebben, individueel of met hun team. Dit is een super gebruiksvriendelijke digitale donatie-pagina via ons eigen TAAI-platform waarop iedereen een donatie kan doen en een persoonlijke boodschap achter kan laten. Mogen we op jullie steun rekenen?

Naar donatie pagina

Bekend 25 september