Menu

Dutch CF Run 2023

Zondag 10 september 2023

4e EDITIE Dutch CF Run

Op zondag 10 september 2023 gaat de 4e editie van de Dutch CF Run plaatsvinden. Een Estafette Run van Utrecht naar Rotterdam. Een run met honderden enthousiaste lopers (beginnend en gevorderd) die de diverse CF centra in Nederland met elkaar ‘verbindt’ en waarmee Stichting TAAI jaarlijkse een prachtig bedrag ophaalt.

Een totale route van 160 km, waarbij we het parcours hebben onderverdeeld in 17 routes waarbij de meeste routes circa 10 km zijn en een aantal routes van circa 20 km voor de gevorderde lopers (met name in de nacht). Vanwege het grote succes hebben we ook dit jaar weer de speciale 5 km KIDS run op het programma staan. Elk team kan bestaan uit maximaal 15 lopers. Op het inschrijfformulier kun je aangeven voor welke afstand we jouw team mogen indelen. We willen iedereen zoveel als mogelijk enthousiasmeren om als team in te schrijven… dat maakt het gevoel van verbinding in onze ogen nog sterker. Uiteraard blijft het mogelijk om je als individu (voor de 10 en 5 km) in te schrijven; daar maken we dan ook weer mooie teams van om zo met elkaar de route te lopen.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 augustus 2023.

De afstanden verschillen van 5 en 10 tot 20 km

Routes

Het eerste team start in de nacht van zaterdag 9 september op zondag 10 september rond 3.30 in Utrecht bij het UMC waarna er nog vele teams volgen die vervolgens de routes rennen die leiden van Utrecht, Den Haag naar Rotterdam om uiteindelijk zondag 10 september rond 19.00 te finishen bij het Erasmus MC in Rotterdam. Ieder jaar wordt het laatste team binnen gehaald door de andere lopers, artsen en wetenschappers, vele vrienden van TAAI, supporters en natuurlijk het Bestuur van Stichting TAAI.

Routekaart 2023

We kunnen niet zonder jouw steun!

Vrijwilligers

Niet alleen de lopers zijn belangrijk tijdens de Dutch CF Run. Een betrokken team van vrijwilligers is voor ons onmisbaar. De 3 V’s staan bij ons hoog in het vaandel: Veiligheid, Verzorging en Voeding. Te denken valt aan begeleiders op de fiets/scooter tijdens de hele route, mensen die zorgen dat de teams weer terugkomen op hun startpositie, mensen voor een banaan of een pleister, of voor de mooiste foto’s onderweg of gewoon om ze dat hart onder de riem te steken als iemand (bijna) niet meer kan. Via de inschrijfmodule kun je je dan ook vanaf nu opgeven voor de verschillende onderdelen als vrijwilliger. Nu al super bedankt!

Aanmelden Vrijwilligers

Draag ook een steentje bij!

Sponsoren

Wil jij de Dutch CF Run steunen met jouw bedrijf? Help Stichting TAAI met de strijd tegen CF.

Denk bijvoorbeeld aan het sponsoren van producten of het leveren van broodjes, drinken of andere versnaperingen tijdens de run. Tijdens de vorige editie doneerde Jordy’ Bakery ambachtelijk bereide krentenbollen, Plus Koelhuis doneerde de flesjes water en bananen en stond er bij de finish een heerlijke ijskraam van Tantoe Tasty die de hele opbrengst aan Stichting TAAI schonk.

ByNiens Productions heeft de DCFR in beeld gebracht en vaste DCFR sponsor Klupp Sportswear verzorgde weer de professionele hardloopshirts!

Interesse? Stuur een email events@stichtingtaai.nl

Help TAAI met de strijd tegen CF!

Steun de lopers/teams

Alle lopers hebben de mogelijkheid om een eigen sponsorpagina te hebben, individueel of met hun team. Dit is een super gebruiksvriendelijke digitale donatie-pagina via ons eigen TAAI-platform waarop iedereen een donatie kan doen en een persoonlijke boodschap achter kan laten. Mogen we op jullie steun rekenen?

Stichting TAAI is de motor, jullie hulp en bijdragen de brandstof!

Steun de lopers
opbrengst cirkel

Teller opbrengst

Bekend 10 september

Meld je hier aan voor onze nieuwsbrief

Wij houden jullie via onze nieuwsbrief op de hoogte over onze evenementen.