Golf4TAAI

Team Golf4TAAI 2021

1e Editie Golf4TAAI smaakt naar meer!

Golf4TAAI

Weer of geen weer…. Stichting TAAI organiseert ieder jaar Golf4TAAI met het charity diner welke je niet wilt missen.

Op Golfbaan Bentwoud verzorgt het Golf4TAAI team overdag een ‘high end’ Golf toernooi dat gehouden wordt ten bate van Stichting TAAI. Aansluitend is er een fantastisch avondprogramma.

Mail voor deelname golfevent en/of adverteren in het magazine naar info@stichtingtaai.nl

Meer over Golf4TAAI 2022

1e editie van het golf event

GOLF4TAAI 2021

Wij nemen je graag nog even mee naar de 1e editie van 21 juni 2021. Weer of geen weer…. Stichting TAAI heeft samen met alle deelnemers, sponsoren en vrijwilligers een onvergetelijke 1e editie van het Golf4TAAI event georganiseerd. Met een opbrengst van maar liefst 260.305,- Euro mogen we ontzettend trots en dankbaar terugkijken op een succesvolle dag waaraan een geweldige veiling was gekoppeld.

Lees alles in ons magazine

GOLF4TAAI magazine

Bekijk het Magazine editie 2021

Bied je ook mee?

VEILING VOOR TAAI

Laten we er samen voor gaan om de ongeneeslijke Taaislijmziekte de wereld uit te helpen! Bied mee op een van de geweldige veilingitems of doe een donatie.

Bekijk veilingitems

Bekend na 18 juni