Menu

Informatieavond TERRIFIC

Uitnodiging 

Maandag 10 oktober 2022

 Lieve vriend van TAAI,
 
Sinds 2020 zet Stichting TAAI zich met hart en ziel in om Cystic Fibrosis (CF, Taaislijmziekte) de wereld uit te helpen. Dit doen wij door het werven van gelden, om zo structureel bij te dragen aan wetenschappelijk onderzoek gericht op verbetering van de behandeling en de uiteindelijke genezing van CF. En met succes, want door jullie onvoorwaardelijke steun op welke manier dan ook hebben wij sinds de oprichting al veelbelovende onderzoeken kunnen financieren. 
 
Maar hoe verloopt deze besteding van gelden nu precies? 
Een heel begrijpelijke vraag en wij vinden transparantie en het delen van informatie ontzettend belangrijk. In 2021 heeft TAAI een onderzoekssubsidie voor het TERRIFIC onderzoeksprogramma ter beschikking gesteld aan het Erasmus MC. Om onze achterban volledig op de hoogte te kunnen brengen over dit onderzoeksprogramma, hebben wij in samenwerking met het EMC een informatieavond georganiseerd. Deze is zowel fysiek in het Erasmus MC als via Livestream te volgen. 
 
Op maandagavond 10 oktober vanaf 19.30 uur organiseert het TERRIFIC expert team (bestaande uit artsen en onderzoekers) exclusief voor de TAAI achterban een informatiebijeenkomst. Tijdens deze avond wordt door de experts het TERRIFIC onderzoeksprogramma toegelicht: wat wordt er onderzocht en hoe draagt dit bij aan de missie van TAAI? Ook bestaat de gelegenheid tot het stellen van vragen.
 
De bijeenkomst vindt plaats in het Erasmus MC en is dus ook via een livestream live te volgen. 
 
19.00 uur: inloop
19.30 uur: start bijeenkomst
20.10 uur: mogelijkheid tot vragen
20.30 uur: einde, gevolgd door hapje & drankje
 
Graag nodigen wij jullie van harte uit om deel te nemen aan deze informatieve bijeenkomst. 
 
Aanmelden kan door te mailen naar medischeraad@stichtingtaai.nl. Verdere informatie, incl. link naar de livestream, volgt na jullie aanmelding. 
 
Tot 10 oktober in het Erasmus MC!