Menu

MyLife Berkel – Let’s move for a better world

Van 14 tot en met 31 maart 2023

MyLife Berkel en Rodenrijs gaat bewegen voor Stichting Taai

Van 14 tot en met 31 maart 2023 doet MyLife Berkel en Rodenrijs mee met de wereldwijde campagne van Technogym ‘MOVE FOR A BETTER WORLD’. Het initiatief heeft tot doel de gemeenschap bewust te maken van sedentariteit en obesitas en beweging te promoten als de ideale manier om deze te bestrijden. Door deze actie maken we de leden bewust van de “noodzaak” van bewegen en kunnen ze zich aanmelden voor deze Challenge.

Met Let’s Move for a Better World kunnen degenen die in de fitnessclub trainen iets goeds doen voor zichzelf en voor anderen. Let’s Move for a Better World is een kans voor alle sportmannen en -vrouwen om te trainen en het is ook een kans om mensen kennis te laten maken met sport, misschien zelfs voor het eerst. De club met de meeste MOVEs (Technogym’s meeteenheid van beweging) ontvangt een mooie donatie van TechnoGym voor een goede doel naar keuze.

Mylife Berkel en Rodenrijs heeft gekozen om STICHTING TAAI te steunen. Bij deze nodigen zij iedereen uit om MOVEs te komen maken; leden, introducé, vrienden, buren en wie er maar wil!

Naast alle MOVEs is het ook mogelijk om shirts te kopen en bandjes van Stichting TAAI. Hiermee hopen zij een mooi bedrag bij elkaar te “bewegen”.

Namens Stichting Taai alvast bedankt voor jullie MOVEs en natuurlijk voor jullie steun!