Menu

Veiling voor Taai

Bied jij ook mee?

VEILING VOOR TAAI!

18 juni aanstaande organiseert TAAI voor de tweede keer het Golf4TAAI event met aansluitend een mooie Charity avond bij The Harbour Club Den Haag. Deze avond is helemaal uitverkocht! De rode draad van dit event is onze online veiling voor TAAI. Via de link Stichting Taai 2022 | Register | Powered by Givergy kun je weer bieden op de meest uiteenlopende kavels. De opbrengst is voor TAAI en dus wetenschappelijk onderzoek naar de ongeneeslijke Taaislijmziekte. 
 
WEES ER SNEL BIJ!
Ook dit jaar hebben wij weer een heel mooi gevarieerd aanbod van veilingkavels. Zoals de meest gewilde (VIP) kaarten voor twee prachtige festivals in Rotterdam, Opperdepop en Culinesse! De laatste avond van Culinesse met optredens van o.a. Anouk is uitverkocht maar via de veilingsite van TAAI kun je toch nog (VIP) tickets bemachtigen Stichting Taai 2022 | VIP tafel CuliNESSE zaterdag 27 augustus | Powered by Givergy
 
 
HOE WERKT HET?
Wij maken het je graag makkelijk. Via deze link nemen wij je stap voor stap mee: Stichting Taai 2022 | Powered by Givergy
 
Er wordt al volop geboden en de veiling loopt tot en met 18 juni – 23.00 uur. Natuurlijk kun je via de veilingsite ook alleen een donatie doen. Onze Stichting heeft een ANBI geregistreerde status, zodat het mogelijk is om een factuur aan jou te verstrekken voor een veilingitem of een donatie.
 
Wij zijn ervan overtuigd dat er een prachtige kavel voor je bijzit en wensen je veel ‘bied’ plezier!

Steun de Stichting

Bied mee!

Laten we er samen voor gaan om de ongeneeslijke Taaislijmziekte de wereld uit te helpen! Bied mee op een van de geweldige veilingitems of doe een donatie.

Stichting TAAI is de motor, jullie hulp en bijdragen de brandstof!

Bekijk veilingitems
opbrengst cirkel

€ 36.150

Teller opbrengst

Bekend na 18 juni